Alla ska vara en del av samhället.

Precis som att alla har tillgång till sjukvård, skola, förskola och liknande ska alla ha tillgång till en modern digital infrastruktur. Så är det inte idag – vi menar att det bör vara så och att det är möjligt.

Vi ser möjligheterna.

Vi ser möjligheterna med att investera i ett uppkopplat land. Dessutom höjer vi ribban och siktar mot 100 %. Sammanlagt driver vi 450 fiberprojekt i stad och landsbygd.
Några exempel är:

Vingåker.

Vingåker har gått från 10 till 40 % täckning på ett år. Utan statliga bidrag.

Jämtland.

Förvärv av det befintliga telekomnätet gör att vi når en täckning på nästan 100 %.

Halland.

I en gemensam satsning når vi 100 % fibertäckning – även på landsbygden.

Vi tar säkerheten på allvar.

När fler av samhällets enheter kopplas upp blir säkerheten allt viktigare. Ditt data är bland det värdefullaste du har och du behöver förvara det därefter. Med ett antal datacenter och tekniska plattformar erbjuder IP-Only utrymme med optimal driftmiljö. Några av de tjänster vi erbjuder är Colocation och DDoS Protection. Vi tar ansvar för vårt nät. Gör ni det?

Eurocities Uppsala 16-18 oktober 2017.

Den 16:e oktober 2017 stod IP-Only värd för en av Eurocities sessioner där temat var ”leadership, partnership and scalability”.

Vilken lösning passar din kommun?

Även om varje lösning är unik, drivs de alltid av samma mål. Att ge alla möjlighet till snabb, öppen och säker fiber. I vårt pressrum kan du läsa pressmeddelanden och nyheter om våra olika samarbeten med kommuner.

Kontakta mig för mer information.

Fredrik Karlsson

Head of Public Affairs
fredrik.karlsson@ip-only.se